Vårkänslor

Jag blir alltid lite virrig i mina rutiner när vi har eget arbete, därför så har det varit lite tyst från mig.

I fredags åkte vi ett litet gäng till Landskrona igen och gick en vända runt industriområdet och gjorde lite enkla skisser vid järnvägsspåren. Det känns verkligen övergivet där, jag tycker det är sorgligt att Sveriges industrier snarare är spökplatser idag än de fartfyllda platser de var för 70år sedan.

Vi besökte Landskronas museum för att se om vi kunde hitta lite information om stationen där. Tyvärr hade vi ingen tur med det, stod en massa spännande saker men väldigt lite om just stationen och dess historia. Arkivet som vi hade hoppats besöka hade givetvis stängt på fredagar… -_-’

Eftersom vi hade eget arbete igår åkte jag hem till mina föräldrar över helgen, men missade tyvärr snön då den smält bort tidigare i veckan.

Tillbaka i Alnarp idag fick jag riktiga vårkänslor med den underbara solens påhälsning.

Sol!

Jag har dock varit lite förvirrad idag och inte fått jättemycket gjort, men alla i klassen sitter vid sina ritbord och skissar fram helt underbara alster. Allt ifrån planer till perspektiv och allt möjligt fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *