Mera dans

idag har det blivit mer arbete vid datorn, då vi skulle skriva ut stora detaljplaner på våra områden i Landskrona.

Jag är verkligen inte teknisk, men lyckades skriva ut planen i rätt skala och allt men på ett sätt som egentligen inte skulle gå. ^o^’

Sedan blev det en lång stund vid ritbordet där jag satt med en halvdan penna och fyllde i den enorma mängd järnvägsspår som finns vid Gamla stationen. Det tar tid och är väldigt ansträngande för ögonen att sitta och stirra ned på pappret med ansiktet alldeles för nära bordet, men jag blir helt fast och kan inte sluta. ^_^’

Jag har nu dessutom officiellt tagit över posten som ordförande för internationella kommittén när jag idag fick pärmen av förr ordföranden Josefin. ^^

Ikväll var jag och dansade igen, dock var det mer danslika rörelser som skulle få en att koppla bort tankarna, en sorts främjande för psykisk hälsa som de kallade det. Inte direkt min sorts dans, men verkligen en upplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *