Skisser

Handledning idag. Var lite klurigt eftersom jag inte hunnit skissa så mycket, men det var absolut bra att få en liten push åt rätt håll i hur man ska fortsätta.

Det är väldigt kallt i hela Alnarpsgården nu under vintern och idag har jag frusit en hel del… Dubbla koftor och varm tekopp, så gick det ändå rätt bra.

Blev bara drygt en halvdag på skolan innan jag gav mig hem för att fortsätta hemifrån.

Utöver uppdraget vi har med att samla information och analysera våra platser i Landskrona har vi även en del litteratur som vi ska läsa. Det är mestadels texter om analyser och människans syn på design. Vad en människa tycker är vackert i ett landskap samt hur en allmän plats måste anpassas för att alla människor ska kunna utnyttja den på bästa sätt.

Väldigt intressant, men tyvärr mycket som är inscannade texter vilket gör att de blir kluriga att läsa. Så trött i ögonen efter att ha suttit och läst på skärmen hela eftermiddagen… Men man har ju händerna fri medans man sitter och läser på datorn istället för att hålla i en bok, så då kan man ju sitta med en kopp te eller en stickning. ^_-)

 

Stationsbyggnaden till Gamla stationen i Landskrona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *