Analysera landskap

Idag har det varit föreläsningar på förmiddagen och lite minifiilm om skissande efter lunch.

Super intressant trots att vi bara rört ytan på plan och bygglagen, miljöbalken och liknande. Är supertaggad på att fortsätta kursen och få mer insikt i vad det faktiskt behövs bakom ett förslag till en plats. ^O^

De korta klipp vi fick se på olika personer som tecknade på sitt personliga vis fick mig att förstå ännu mer än tidigare att skisserna främst är för en själv, de behöver inte va perfekt på något vis. Att ha dem som en diskussion med sig själv eller som en sorts tankekartor.

Vi fick dessutom lite snö i natt även här i Alnarp, tyvärr hade den smält bort till lunch… Men ändå.

Med den skånska vinden hade träden fått åtminstone lite vinterskrud i morse.

Titta noga på stammarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *