Höstmöte med projektgruppen

Här ser ni projektgrupper så som den är sammansatt just nu!

Lagom till att hösten kommit hit till Uppsala så hade vi vårt första höstmöte med projektgruppen. Julia och Gustav fick berätta vad de har hållit på med under sommaren vilket är ett gediget och spännande material. Det är en bra grund till vårt fortsatta arbete i projektet, både med det praktiska arbetet ute på platserna och den mer teoretiska sidan inne i vid skrivbordet.

Det har vuxit fram ett behov av att konkretisera vad vi ska få ut av projektet. T ex hur många vetenskapliga artiklar ska publiceras och när? Eller hur många workshops ska vi hålla i på våra valda platser? Och finns det en möjlighet för oss att arrangera en konferens för intresserade eller är det bättre att vi finns med på andra redan etablerade konferenser. Så samtidigt som arbetet pågår med att skicka ut studenterna genom våra kurser så pågår också arbetet i projektet på ett mer högre planeringsplan.

Vi hade ett fint möte med mycket energi och jag hoppas att de andra precis som jag blev ännu mer sugen på att fortsätta kämpa för och utveckla landsbygden.

/Annie

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.