Webbinarier

Den här webbinarieserien drivs av SLU tillsammans med Akademi Norr och Högskolan i Gävle. Under 2020 finns möjlighet för dig som arbetar med landsbygds- och näringslivsutveckling inom offentlig förvaltning att ta del av en kompetensutvecklande webbinarieserier i flera delar:

1. Seminarier för landsbygdsutvecklare: En serie webbinarier som vill få möjlighet att ta del av en bredd av kunskaper inom landsbygdsfrågor; från forskning och policy till lokal praktik

2. Affärsutveckling och entreprenörskap: En serie riktad till dig som arbetar med landsbygds- och näringslivsutveckling eller företagsutveckling i andra sammanhang, och är särskilt intresserad av frågor om affärsutveckling och entreprenörskap inom landsbygder.

3. Landsbygdsutvecklare bjuder in: Under hösten finns möjlighet för landsbygdsutvecklare att bjuda in tjänstemän och politiker inom sina kommuner på fortbildande föreläsningar och workshops.

Anmälan till kommande webbinarier

15/9 kl 16:00 – 16:.40 Cirkulär ekonomi

Annette Granéli är senior projektledare på RISE. Hon arbetar med innovation och affärsutveckling inom livsmedelskedjan och landsbygdsutveckling. Annette kommer att prata om cirkulär ekonomi med konkreta exempel från det EU-finansierade projektet Rubizmo – ”Rural business models”.

Anmäl dig till webbinariet här

23/9 kl 12:15 – 13:00 Insikt i varumärkesarbete

Martin Hesselgren arbetar som Innovations och Företagsutvecklare på RISE (på avdelningen Jordbruk och Livsmedel). På det här webbinariet kommer vi beröra frågor om: varför vi ska ha ett varumärke, vikten av att förstå kund och konsument genom insiktsdrivet arbete, samt exempel på hur vi kan arbeta med varumärkesplattform och kommunikationsplattform

Anmäl dig till webbinariet här

Save the dates – preliminärt schema för hösten 2020

Fullständiga schemat för webbinarier under våren 2020.

Hör av dig till oss! Webbinarieseriens innehåll styrs av efterfrågan – hör gärna av dig med
frågor och synpunkter till: landsbygdsutveckling@slu.se

För att ta del av våra webbinarier i efterhand besök SLU play – där publicerar vi inspelningar från webbinarieserien

september 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

2 svar på Webbinarier

  1. Hej! Jag jobbar som verksamhetsledare för Leader nordvästra Skaraborg. En ideell förening som hanterar offentliga medel.

    Passar jag in i målgruppen?

    Hälsningar Lovisa Johansson Hollsten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *