Lottaträning & avslutningsfika

Den här veckan avslutades med markarbetsträning för Lotta Björe där Curt fortsätter att hoppa fint. Dagen till ära var även vår andra lärare Åsa på plats, vilket gjorde att vi fick våra ritter på film! Väldigt nyttigt att kunna titta på filmerna, analysera och nörda loss. Vi fick under det här passet så fick vi även byta hästar på slutet. Jag fick byta till fina Ackurat och min klasskompis Maja red Curt. Det var väldigt roligt och lärorikt både att se någon annan rida hästen som man är van vid, samt rida en annan häst själv. Även om jag rider Hubbe samtidigt, så är det alltid roligt att hoppa en annan häst och snabbt kunna läsa av den nya hästen som man sitter på.

Idag var det ju även sista dagen som jag var stallchefsaspirant, så jag passade på att bjuda min grupp på fika som tack för en bra vecka! Trots långa intensiva dagar har veckan flutit på väldigt enkelt och okomplicerat tack vare mina fina klassisar. Så här i juletider behöver man lite glögg, peppisar och hembakad saffranskladdkaka tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.