Stallchefsaspirant & Janne Jönsson inspiration!

Den här veckan är det mycket på gång. Jag är stallchefsaspirant, vilket innebär att jag ska leda arbetet i stallet under våra HAV-pass. Detta betyder att jag är med både på morgon, lunch samt eftermiddagsHAV. Intensiva dagar – men roligt! Detta ska sedan utvärderas och skrivas ihop till ett skriftligt arbete.
Vi har också besök av Janne Jönsson den här veckan, så igår hade vi en clinic samt föreläsning med honom och idag hoppade vi inomhusterräng för honom. Curt tyckte att detta var väldigt roligt och hästarna hoppade så fint allihopa – kul! Givetvis avslutades passet med en gruppbild, både ihop med Janne och Åsa. 🙂

Imorgon väntar praktiskt prov i palpation, så under eftermiddagen har jag och en klasskompis hårdtränat på alla anatomiska strukturer på hästen. Jag är så himla tacksam över att kunna ha mina klasskompisar till hjälp i plugget, allt blir så mycket lättare då. Tidigare har jag ofta pluggat själv, men upplever att en helt ny nivå av förståelse för den nya kunskapen infinner sig när jag diskuterar kunskapen ihop med sina kloka klasskompisar. Så ett hett tips ifrån mig – plugga ihop!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.