Vackra, vackra Strömsholm!

Jag får ofta nypa mig i armen för att förstå att detta faktiskt är på riktigt, att det här är vår vardag, jag bara älskar det! Strömsholm är verkligen vackert i alla årstider, men gör sig nog lite extra fint i sol och med snö på taken. Trots den här vackra miljön åker jag hem till Östergötland för att umgås med vänner, familj och hinna med att jobba lite på helgerna, men hinner alltid tillbaka för att rida på söndagseftermiddagarna. Jag älskar att nörda loss på Strömsholm med långa dagar ihop med hästar och klasskompisar, men för mig är det ändå viktigt att komma hem, bort ifrån bubblan och andas lite annan luft ibland, det är det som gör att jag orkar hålla energin och tycka att det är så himla kul! Därav är jag tacksam över att Strömsholm bara ligger två timmar ifrån min hemstad, vilket gör det möjligt för oss att åka hem till vårt lilla hus där hemma och andas skogsluft mitt i pluggstress. 🙂

Jag tror att det är väldigt viktigt att man inte pluggar konstant utan kan steppa ifrån ibland och låter huvudet vila. Jag tror också att det är viktigt att man hittar hur man själv stressar av och hittar ro på bästa sätt. Här är min lilla fristad: Mitt i skogen på en lugn promenad med sambon och Curreburr. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.