Redovisning av seminariearbete och extraridning

Hubbe, jag, Blingh Blingh och Dana. 🙂

Den här veckan har vi haft redovisning för vårt Seminariearbete och i övrigt flyter allt praktiskt på! Jag har nu fått en extrahäst som jag ansvarar för och ska sätta igång. Hubbe, är en söt 6-åring som ska igång igen efter en periods vila. Med honom varierar jag mycket tömkörning och ridning. Han behöver stärkas och bygga kondition, men är väldigt rolig att arbeta med! Jag sålde ju min häst när jag skulle börja plugga, men känner att jag får väldigt bra möjlighet att rida ändå. Vill man rida så finns det hästar att rida, det gäller bara att disponera sin tid! Jag försöker att ta alla ridmöjligheter som finns, då timmarna i sadeln är så himla viktiga. Dessutom så är det ju väldigt roligt att rida ihop med sina klasskompisar och kunna hjälpa varandra, titta på varandra och diskutera olika situationer som kommer upp. Dagarna blir så himla mycket roligare när man gör saker ihop, därav försöker vi som har extrahästar att tima varandra dessa intensiva dagar. Fikar, rider, pluggar, äter, fixar hästar, klipper, har stalltjänst – ja allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.