Hoppblockets början!

Världens finaste CurtinaBeatelit, valack född 2011 e. Heartbeat

Så har hoppblocket tagit fart! Vi blev tilldelade en varsin häst, men har ju givetvis fått stämma av att det blev en bra match. Jag blev tilldelad en riktig guldklimp – CurtinaBeatelit. Tillsammans har vi nu hunnit rida två pass för Lotta Björe, vilket har varit väldigt roligt och lärorikt! Hittills funkar matchen med ”Curt” bra, så jag hoppas att jag får behålla honom. Utöver detta rullar veckorna på väldigt fort och den kursen som just nu är mest intensiv är Semenariekursen, där vi nu närmar oss opponeringar och redovisningar. 🙂 Veckorna fortskrider med Demos och spännande pedagogikföreläsningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.