Remontexamen & blockbyte

I tisdags genomförde vi hopp- och dressyrdelen på vår remotexamen. Vi fick på dressyrdelen göra några övergångar och därefter analysera dessa för vår examinator Marianne. I hoppdelen hoppade vi en liten caprillibana där Lotta Björe var examinator. Hjärtat kändes så himla fin och på hugget, vilket var väldigt roligt! Hon hoppade väl och avspänt och fick fina ord ifrån Lotta. Samtliga i våran fina ridgrupp blev godkända – så himla roligt! Idag genomförde vi det sista momentet i examen, nämligen häst vid hand. Även här blev jag och Hjärtat godkända, vilket innebär att remontblocket är genomfört med godkänt resultat – så skönt och kul! Samtidigt som vi firade en godkänd examen, så var vi alla ganska vemodiga nu idag, den sista ridlektion med hästarna. Nu ska vi ju lämna över dem till våra klasskompisar, vilket både ska bli ledsamt men även kul att se hur hästarna utvecklas vidare! Nu ska jag dock njuta de sista dagarna vi har ihop, finafina Hjärtat och jag.

På måndag väntar hoppblocket, där vi nu ska rida för Åsa Steninger och Lotta Björe, vilket jag ser mycket fram emot, det ska bli väldigt lärorikt!
Även om jag inte har Hjärtat med mig i nästa block, så är vi ju ändå samma härliga ridgrupp, så det är skönt! Idag hade vi lite ”avslutningsfika” för remontblocket, firade alla våra fem avramlingar…. 😉 Jag är så himla glad över den sammanhållning vi har i gruppen och hur vi alltid peppar varandra för att få ut det bästa av varandra. Hur fint är inte detta gäng liksom?! UNDERBARINGAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.