Tack och hej!

Så var till slut examensdagen här, slutet på detta otroligt roliga äventyr! Jag har träffat så mycket härliga människor, hästar, platser och har så många minnen jag tar med mig hem. Känns nästan lite surrealistiskt att dagen är här, men på söndag är det faktiskt dags att åka hem!

Vi började iallafall morgonen med en skål och bubbel nere vid sjön, därefter åkte vi upp till skolan och hade en liten avslutningsceremoni på wärdshuset. Jättemysigt, det kramades, fotograferades och delades ut diplom och stipendium! Riktigt härligt väder har vi fått oxå, trots att det var snöstorm i onsdagskväll!

Önskar alla i min klass en fantastisk framtid. Och med det slutar min bloggning här, till hösten kommer Felicia som oxå går trav, att ta över. ☺️ /Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.