Elitloppet är över!

Har haft en toppenhelg i Stockholm. Var till elitloppet tillsammans med Cissi och Mari, vi har haft grymt kul, sett fina hästar och mått underbart! ⭐️ Timoko var en riktig kämpe och det var härlig stämning på Solvalla, med 26-27 grader och travsport i sin finaste form.

I morse åkte vi från Stockholm och landade på skolan under eftermiddagen. Där träffade vi Anna-Lena från slu och gjorde programutvärdering och årsutvärdering. Hon var som vanligt toppen att ha att göra med!

Nu är det bara sista dagarna kvar. Har fortfarande inte riktigt fattat det! Men nu blir det fullt ös med hela dagar. Ikväll var vi hos Ailin och grillade, lite avslutningshäng. Imorgon och onsdag blir heldagar på skolan och onsdag kväll ska vi ha avslitningsmiddag med lärare och klassen. ☺️

Torsdagen är tom för mig och på fredag ska vi ha avslutning! Kan knappt förstå det. Det ska bli härligt att flytta hem och fortsätta framåt i livet, men otroligt sorgligt att lämna detta fina ställe och alla underbara personer jag träffat under denna tid. ♥️ Men jag vet att våra vägar kommer att korsas igen! Nu ska jag sova riktigt ordentligt till imorgon i min egna säng, och försöka ladda om. /Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.