Examinationsvecka

Denna veckan är det examinationsvecka för många av mina klasskompisar. Vi som läser träning och hållbarhet II har en inlämningsuppgift denna veckan och en nästa, men Carro och islandskompaniet har fyra examinationer idag. Sista gången. Galet! Igår körde de en omgång med examinationer för diplomerad hästskötare, detta är för gymnasiet och hipp 1. Vet att de båda travisarna vart godkända! 🙂 Imorgon är det antagningsprov, så det har varit fullt ös på skolan denna veckan. Jag har däremot mest varit hemma och pysslat på mina arbeten.

Inför helgen finns det inga planer. Jag tror det ska bli ganska fint väder iallafall. I nästa vecka är det äntligen dags för ELITLOPPET! Först ska vi ha några dagar i skolan, men på fredagen ska vi åka ner till Stockholm. Det ska bli superkul, kommer bli grymma tävlingar. Hoppas att vädret är med oss oxå.

Igår pratade jag med min chef hemma på DHL och har fixat jobb. Har faktiskt ingen aning om vad jag har tänkt mig att göra nu efteråt, dels funderar jag på att jobba med travhästar ett litet tag om jag hittar något, men samtidigt är jag sugen på att jobba en vintersäsong i Åre oxå innan jag tar tag i min tillvaro. Hehe. Ska iallafall börja med att ta mig hem till Halmstad!

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.