Måndagskänsla

Har haft en grym helg! Det har varit riktigt bra väder, så vi har suttit ute i solen nästan hela tiden. I fredags gick jag och Amanda på en go promenad med hennes hundar. I lördags förmiddag gick och Mari en långpromenad, nästan en mil, ute i skogen. Efter det köpte vi glass i Kluksbua(världens gulligaste lilla affär) och resten av dagen hängde vi i solen tillsammans med några andra, pratade, lyssnade på musik och spelade kort. Temperaturen låg nog runt 18-20 grader i solen, UNDERBART ☀️

Kvällen spenderade vi hemma hos Bella och Jesper, käkade tacos och tittade på Eurovision. Riktigt mysig kväll, var hemma vid 1. Igår hängde vi mest hemma, jag Cissi och Carro. En liten tripp till Ica för att köpa glass blev det, annats låg vi bara i solen. Har till och med fått lite färg 😎

På pluggfronten har det gått lite trögt dock. Denna veckan är det examinationsvecka. Jag har bara inlämningsuppgifter dock. examensarbetet ligger lite efter och kommer inte bli klart i tid, som tur är finns det omexaminationstillfällen! Vädret är dessutom alldeles mulet här igen, och det var typ 4 grader när jag åkte till skolan idag. Riktig måndagskänsla. 😂 Just nu sitter jag med lite stallmiljö-mätningar från Ailins stall, som vi ska diskutera lite grann nu kl 11.

I veckan händer det inte supermycket, men på fredag är det iallafall antagningsprov här! Blir spännande att se hur många som dyker upp på det. 👌🏼

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *