Var är våren?

Just nu snöar det lite varje dag. Är så less på den här årstiden, det borde vara sommar nu. 😂

Nu har vi fått en ny hyresgäst till vår lägenhet 👌🏼 Kul att den inte kommer stå tom! och jag har fått lägenhet hemma i stan! Får bo hemma första tiden då det är inflyttning i början av augusti, men det är iallafall en 2a nära stan. Ska kika på den när jag flyttat hem.

i tisdags hade vi en intressant dag som handlade om hagmiljö, framförallt i rasthagar. Vi gillar ju att hålla våra hästar på ganska små ytor, och det blir hög belastning på marken där. Fosforutsläpp och övergödning var väl huvudtemat. Pratades även en del om parasittryck, vilket jag tycker är intressant. I eftermiddag ska jag på en annan föreläsning på ungefär liknande tema!

På tisdagskvällen var vi iväg till stan tillsammans med vår lärare Ullis. Vi spelade lasertag och åt middag på allstar, som en liten avslutning och det var superkul!

Är förövrigt typ 23 dagar kvar till examen nu. Panik./Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *