8 maj

Nu brinner det i knutarna. Inte ens en månad kvar till examen! Hur sjukt. Kan inte förstå att det är 3 år sedan jag var hit på antagningsprov.

Har iallafall haft en asgo helg. Det har varit så underbart väder! Min födelsedag var grym. Har alltid toppendagar på min födelsedag! 20 grader och helt vindstilla. Jag längtar till sommaren.

Idag har vi haft en liten stallmiljöföreläsning och efter den skrev vi ihop en rapport från besöket förra veckan. I eftermiddags satte vi upp stallmiljömätare i Ailins stall och ska kika lite på hur det ser ut där. Vi gjorde detta under första året men det skadar verkligen inte att friska upp minnet!

Imorgon ska vi prata hagmiljö och bete hela dagen med Malin och en tjej från länsstyrelsen. Blir nog spännande! Torsdag kväll går även den åt liknande ämne, då vi ska på föreläsning mellan 15-18. Passande nu innan betestider. Har själv mockat vinterhage hemma halva lördagen.

Har för övrigt inget annat planerat, än att försöka skriva så mkt som möjligt på mina inlämningar som snart ska vara klara. /Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *