4 maj

Hemma i Halmstad igen. Massor med kärlek till min fina hemstad! Här är soligt och idag har jag både sprungit en runda på ett av mina favoritställen och ridit en härlig tur! ☀️

I tisdags var vi på besök till Åre hästsportcenter som är under uppbyggnad. Anledningen är något vi kallar hippoanalys, där vi ska kunna vara med i en verksamhet/besöka ett stall och kunna ge tips och råd på vad som kan förbättras/effektiviseras och såklart visa på vad som funkar bra!

I helgen ska jag nu ha en micropaus och njuta av ett par soliga dagar! 😎 /Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *