Första maj!!

Äntligen är det maj! Min absoluta favoritmånad! Veckan har rullat på lugnt. Var i skolan i början av veckan och efter det har jag bara pluggat, tränat och fixat hemma. 😊 Valborgsmässoafton firades i Åre igår kväll med middag på O’Learys och sedan en svängom på dansgolvet på Verandan! Riktigt kul var det, med några av mina favorithippisar. ♥️ Lite sorgligt var det ändå, med tanke på att det var sista gången vi var dit tillsammans.

Idag har vi ju ledigt med tanke på att det är första maj. Imorgon ska vi iväg en sväng tillsammans med Ulf i vår kurs och så ska jag träffa min handledare en sväng. Och på onsdag åker jag hem! 😍 Ska samla lite vårsol och fira min födelsedag som är på lördag! Längtar hem till min pålle, ska bli härligt att träffa honom igen!

På torsdag har vi inlämning inför opponering på exjobbet igen. Jobbar på med det och gör så gott jag kan inför detta, så får vi se vart det landar tills dess. 😁

På promenad med Mari och whiskey häromdagen. Vårkänsla då med!
Bananasplit till efterrätt!

ha en fantastisk första dag i maj /Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *