Sista veckan i april

Kan inte sluta att förundras hur fort veckorna går!! I torsdags hade vi inlämning till första opponeringen för exjobbet. Min var tyvärr inte helt klar tills dess. Ny chans om 1,5 vecka. Jag kämpar på med det. 😊

Förra veckan hade vi ledigt från skolan, eftersom gymnasiet har påsklov. Vi tog det mest lugnt och pluggade. I torsdags var vi på Bygget i Åre och såg movits och dansade bort examensångesten och i lördags var vi ut till samma ställe igen. 😁 Sista chansen att gå ut på ett av de bästa uteställena jag varit på!

Idag är det måndagsångest och jag tror jag har fått halsfluss. Slitsamt med helg! Ska försöka få till en tid hos läkare imorgon. Denna dagen var dock händelserik, då vi behandlade en kolikhäst på morgonen och ett tramp som skulle sys. Eftermiddagen bestod av möte med min handledare, lite snack med Mari och en sväng till Apoteket. Nu ska jag väl fortsätta jobba med mitt underbara arbete! 😁

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *