Tisdagstankar

Sitter just nu i skolan och har lunch. 😊 Idag har jag varit på en föreläsning om dräktighet, föl osv som vår veterinär höll för tilläggsutbildningen för hovslagare. Var mycket intressant, en del har man hört tidigare och en del var nytt för mig!

Igår höll jag min muntliga redovisning om vfun. Det gick toppen, och jag är nöjd. Som vanligt krånglade dock tekniken, så tog en stund innan jag kunde börja då jag var först ut. 🙈

Imorgon har vi inlämning på exjobbet. Har faktiskt kommit på vad jag ska göra med alla mina siffror nu. 😂 Pysslade med det igår kväll lite grann och nu finns det hopp igen! 💪🏼

Isigt häromdagen. Nu är nästan all snö borta!

igårkväll firade vi Amanda lite grann, hon bjöd på tårta. Alltid uppskattat med fika bland hästfolk. ☕️🎂 I helgen blir det lite party i Åre, och plugg. Carro ska hem, så jag får roa mig med de andra! 😁

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *