23 mars

Hade en toppendag i Åre i tisdags. Verkligen ett bra sätt att kicka igång sista tiden här på! ⛷ det blev skidåkning, lunch i solen, afterski och middag tillsammans på Broken. 👍🏼

Försöker lägga resten av min lediga tid på skolarbeten nu. Skickade in min vfu-inlämning igår, kommer få lite feedback och sedan är det slutinlämning på söndag. Framflyttad. Var hyfsat nöjd med min, men kan ju skicka den igen. 😄 Nästa vecka kommer det bli muntlig redovisning.

Nu sitter jag med examensarbetet igen. Har precis skrivit in alla inlämningdatum etc i kalendern, och min enda känsla är paniiiiik. Tiden går så grymt fort, och det känns som det är massor att göra! 😐 Har dessutom lite problem med att få ner mina resultat i text, suck. Ska ta hjälp av min handledare i nästa vecka, och på torsdag har vi inlämning till diskussion för sista gången. Där brukar man oxå få bra tips. 😊

Imorgon fyller Carro år, 25 blir hon! Då ska hon laga sin omtalade kebabtårta, som jag efter nästan 2 år som sambos fortfarande inte fått smaka. Lite roligheter i en annars ganska monoton vardag just nu. 😁

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *