Tillbaka i Jämtland!

Igår reste jag hela vägen upp till Jämtland igen! Jag och min lilla bil swishade genom Sverige på ca 11,5 timme helt utan problematik 🚙💨

Idag har vi haft första dagen tillbaka på skolan! Den började med lektion tillsammans med vår veterinär Ulf. Idag hade vi en liten patient som endast skulle vaccineras, men vi gjorde lite helhetsbedömning på henne och diskuterade olika sätt att besiktiga/kontrollera/gå igenom hästen. Imorgon laddar vi för en dag i Åre!

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *