Slövecka

Har en rätt så slö vecka nu. Har pluggat en del, snart klar med 2 av 3 delar till vfu-inlämningen. Annars har jag besökt mormor och morfar, lagade tacos med en kompis igår kväll, ridit lite och haft det lugnt! 😊

Imorgon ska vi gå på uf-mässa här i Halmstad arena, min lillebror går sista året på gymnasiet och driver uf-företag. Det gjorde jag oxå på gymnasiet, där jag gick ett program som hette entreprenör-programmet. 😊 Därifrån hade jag med mig mycket bra nu när vi läste företagsekonomi i höstas.

På söndag ska jag rulla norrut. Förbereder mig mentalt på 12 timmar i bilen nu. 🙈 Men det ska nog gå finfint!

I lördags for vi en sväng till stranden! Så härligt att plaska lite i vattnen och galoppera en sväng. Pålle skötte sig helt exemplariskt, blir helt varm i hjärtat när han är så duktig ❤️

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *