Sjuk igen och snö ute

Lagom tills jag var frisk från min influensa kom nästa sjukdom, förkylning! Har varit hemma igår och idag, men tycker det verkar lite bättre idag. Väldigt less på att känna mig krasslig nu!

Just nu snöar det massor här. Kommer ju säkert inte ligga kvar, vad är vitsen med det då..? Suck.

Om dryga två veckor ska jag köra norrut igen, insåg jag häromdagen. Det kommer bli sista gången. Dags att börja packa snart 😄 Ska bli kul att träffa alla igen, och tisdagen samma vecka som vi börjar är det friluftsdag, vilket innebär skidåkning i Åre! 😃

Nu ska jag kurera lite till. Och kanske plugga lite. Ha de!

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *