Längesedan…

Har varit dålig på att uppdatera här nu. VFUn rullar på iallafall. 😊 Nu är det endast två veckor kvar. Tiden går som vanligt sjukt snabbt. I torsdags hade vi vårt första telefonmöte tillsammans. Det gick fint. Under dem har vi diskussionsseminarie om olika ämnen, till exempel träningsmetod, arbetsmiljö och hästhållning. Det är kul att lyssna på de andra och man jämför varandras verkligheter, de brukar skilja sig ordentligt! Ullis var ju dessutom på besök, men då låg jag ju hemma sjuk..

Igår var jag och Emelie, tidigare hippologstudent som nu jobbar på min vfu-plats, i Göteborg och på eurohorse. Vi köpte inga biljetter till Scandinavium, men ville iallafall åka och shoppa lite. 😃 Fick med mig lite roliga saker hem! Helt sjukt att det dessutom snart är ett år sedan jag och Pernilla stod i paddocken på eurohorse och pratade. Det är verkligen ett roligt minne! 👌🏼

Förövrigt har vi haft hemskt väder på senaste. Det har varit blandat regn/snö/mulet/vind typ. Hästarna ser ut som lermonster varje gång man tar in dem och jag påminns hela tiden om varför jag hatar västkustvinter när det blir såhär. 😂

Ibland kommer det dock några solglimtar, då får man passa på att vara ute! Här myser både Keepan och stallkatten i solen. ☀️ Nu ska jag fortsätta mocka. /Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *