Prix d’amerique-söndag

Idag har prix d’amerique gått av stapeln på vincennes i Paris. Man hade ju lite förhoppningar på de svenska hästarna, men Bold Eagle var såklart överlägsen och vann enkelt! 🐴 Önskar att man var på plats, men det får bli ett annat år.

Har haft en skön söndag annars, tidig morgon i stallet och sedan en härlig ridtur. I eftermiddags kom Keepans nya kompis, äntligen! Han har varit ensam ett tag nu pga att hans tidigare hagkompis tyvärr blev avlivad pga bukhinneinflammation. 😢 Men nu är det ordning i hagen igen och både han och jag är så glada!

Imorgon har jag sovmorgon till kl 13. Gött med lite ledighet med tanke på att dagarna är långa annars! Ska ta en ridtur imorgonbitti igen.

Går sådär med examensarbetet. 🙄 Känns tungt att sätta sig med det nu! Men ska iallafall börja skriva på VFU-uppgifterna alldeles snart. Har åtminstone bestämt mina olika uppgifter! 💪🏼

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *