Första veckan avklarad

Första veckan + en måndag avklarad på VFUn. Jag trivs bra och mitt rastlösa sinne mår bra av att jobba hårt igen. 😁

Jobbar nu tillsammans med bland andra Emelie, som tog examen från hippologprogrammet förra året! Superkul att hon fick anställning just på det ställe jag gör VFU! Nedan två bilder från spa-avdelningen, där hästarna har det rätt gött.

på västkusten har vi mest haft mulet väder. Det var lite kallt i början av förra veckan, -11 som mest (väldigt kallt kanske man kan säg), men äntligen är plusgraderna tillbaka och marken är mjuk igen. 😎 Längtar till vår nu! Pålle har definitivt vårkänslor iallafall, for runt som en studsboll vid alla tre ridturer denna helg. Kan knappt tro att gamlingen blivit hela 10 bast nu 🐴

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *