VFU II

Hej på er! Tur att Evelina håller stämningarna när jag har svårt att kika in här ibland. Jag har tyvärr inget internet under min VFU nu heller, men jag lovar att försöka mitt bästa fram till mars!

Jag är som sagt på plats i Uppsala igen, på Bärby Gård och VFUar för Islandshestkonsult. Det känns super att vara tillbaka här igen! Mina dagar spenderar jag med att träna fina hästar, undervisar och rider in unghästar. Jag gör mitt C-tränarprov under åtta veckor som jag är här. Vilket innebär att jag rider in 5 hästar, varav jag väljer ut 3 som jag gör provet med. Det är så spännande och utmanande på alla sätt! Alla mina unghästar ser ut att kunna bli riktigt fina. Så jag är så nöjd man kan bli såhär i årskurs 3 på hippologen 😊

Min egen häst Ra är såklart med också. Vi ska börja ladda upp inför tävlingssäsongen 2017, vi har redan anmält oss till en mindre tävling i februari för att känna på nerverna lite.

På sidan om allt detta har vi fortfarande examensarbetet att bita i. Det är aningen segt att tugga på under mörka kvällar, men det smälter så småningom… Tur att vi älskar det vi håller på med inom ridsport, att vi skulle behöva 10 timmar mer på dygnet, stör oss inte särskilt mycket 😅

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *