Tentaveckan över

I veckan har jag varit Östersund igen! Åkte upp i tisdags, mötte Mari på Arlanda och åkte tillsammans till Östersund. Började med att käka lite lunch på skolan och körde sedan två unghästar tillsammans, till Maris exjobb. Kvällen bestod av plugg till företagsekonomin, både till tenta och finslip på affärsplanen.

Onsdag morgon körde vi resterande två unghästar. Har varit underbart roligt att följa dem! 😊 Resten av förmiddagen pluggade jag tillsammans med Henrik till vår muntliga del av företagsekonomin. Kl 13 var det dags för tenta, det gick faktiskt ganska bra och jag är hyfsat nöjd med min insats! Under kvällen färdigställde vi affärsplanen och gjorde klart alla beräkningar av bland annat nyckeltal till muntliga delen.

Torsdag kl 10 var det dags för muntlig del. ”Draknästet” kallade vår fek-lärare det. Innebar att 4 olika personer,drakarna, satt och lyssnade på vår affärsidé och målet var att vässa vår affärsidé så pass mycket att de var villiga att investera i vårt företag! Det var faktiskt roligt, och det gick verkligen bra! 😄

Efteråt hade vi kursutvärdering, vilket vi alltid gör efter varje kurs. Vi hade även vfu-genomgång och lyssnade på en kort föreläsning. Sent på eftermiddagen hade vi kursutvärdering för proffstränarkursen oxå. 😊

Torsdagskvällen spenderades i Åre med några av hippisarna, och det var riktigt roligt! Det blev dock lite dåligt med sömn till fredagsmorgonen, då jag hade en träff med Malin angående exjobb och vid halv 10 hade vi exjobbsdiskussion tillsammans. Efter det gick carros bil först hem för packning och städning, därefter mot flygplatsen! Hittade Malin i hipp2 på flygplatsen, trevligt med sällskap. Hon hängde även med mig en stund på Arlanda 👍🏼

I helgen har jag varit hos hästen och firat födelsedagar! Imorgon kl 7 drar vfu’n igång, på Kronhults gård. Ser fram emot det, ska bli kul! Vi har hamnat på lite olika ställen nu med, några är kvar uppe i Jämtland, Carro är i Uppsala i år igen, och Mari vet jag precis har landat i Frankrike! Urhäftigt att åtminstone en av oss kom iväg utomlands. 👏🏼😊

Go lördagskväll med Spice Girls! 50årspartaj med musiktema ⭐️/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *