8 januari

Morgonmys i hagen här. Till och med vi har fått lite kallt, och det har legat 5cm snö nu sedan lördag morgon. Man ska vara glad för det lilla! Blir ändå lite mysigt 😊 Håller på att förbereda mig för att åka norrut igen. På tisdag 9.40 går flyger från Ängelholm 👍🏼

Fullspäckad vecka och helg framför mig, skönt med saker att göra. Idag har jag nästan klättrat i taket på grund av för lite aktivitet, trots ridtur imorse. Ska starta morgondagen med en löptur tänkte jag iallafall 🏃🏼

Känner mig ganska oförberedd inför veckans tenta, tyvärr. Men jag hoppas att den innehåller saker som jag känner mig åtminstone lite säker på, och inte de allra klurigaste grejerna 😄

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *