Och så startar 2017…

Gott nytt år!

Jag hade en trevlig nyårsafton hemma hos en av mina bästa kompisar i Halmstad + 21 andra pers. Vi åt god mat, quizade och skålade på 12-slaget. Kändes nästan vuxet. 😁

Har precis bokat flygbiljetter upp till Östersund igen. Snart drar vårterminen igång, och just nu är jag lite taggad! Har ikväll suttit o knåpat lite på examensarbetet, men där är det långt kvar. Försöker fokusera på företagsekonomi som snart blir prio 1.

Skeptisk i solljus kallar jag detta mästerverk 😂

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *