Proffstränarkurs och julbak

Nu har en vecka av proffstränarkursen passerat. Vart kul men vi har diskuterat en hel del som vi gått igenom tidigare. Det som känns absolut mest intressant är att höra lite exempel ifrån verkliga livet, vi är ju lite i vår egna Wången-bubbla här uppe. 😊

Senaste tiden har iallafall inneburit långa dagar och en del plugg. Dessutom har jag inte kunnat logga in på bloggen, därför dålig uppdatering.

Just nu håller vi på att julbaka lite hemma. Gör lussebullar med några hippisar 🎅🏼. Julpyntade dessutom häromdagen, eftersom vi åker hem en stund innan jul måste vi ju tjuvstarta lite här! Ikväll har jag lurat med isisarna på trav på Östersund. 😁

img_9656

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *