Resekväll

img_9622

Sitter just nu på Arlanda och väntar på avgång till Östersund. Mitt plan från Ängelholm har redan varit försent och nu är även planet till Östersund lite försenat. Lite tjatigt men vad ska man annars göra en onsdagskväll!?

Försöker samla lite motivation här nu, imorgon kör vi företagsekonomi på förmiddagen och på fredag är det dags för examensarbetesdiskussion.  😊 Det kommer säkert gå lysande men jag har haft så dåligt med inspiration på senaste tiden! Skyller på novembermörkret och hoppas att den lilla snö som eventuellt är kvar i Värmon får mig på bättre tankar!

Nästa vecka drar iallafall proffstränarkursen igång. Det kommer säkert bli både kul och intressant! Och definitivt full fart. Kommer vara jul i ett huj! Har tjuvstartat lite grann denna helgen med glögg och pepparkakor. 😍

Strax boarding, ha en toppenkväll!

 

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *