På hemmaplan

Har hunnit landa nu. Dags att ta tag i resultaten ifrån mätningarna och skriva en affärsplan till proffstränarkursen som drar igång v 47. Utöver det har jag massor med grejer att ordna med här hemma. Har firat både pappa och mormor som båda fyllt år. Varit iväg och tittat på Keepans nya stall, flyttlasset går nu i månadsskiftet. På torsdag kommer veterinären ut till stallet för att göra lite hälsocheck på honom, vilket innebär tandkontroll och rörelseundersökning. Har dessutom hunnit jobba lite grann, känns väldigt bra att få lite extra pengar i kassan lagom till jul. 🙂

Imorgon ska jag ha handledarmöte över nätet med min handledare till exjobbet, och har tänkt hinna klämma in lite företagsekonomiplugg också. Har dessutom en massa folk som man måste hinna umgås med när man väl är här. 😉

Den lilla vinter som faktiskt blir här har kommit. Det har varit ganska kallt och i vanlig ordning blåser man nästan bort här på västkusten. Det snöade till och med häromdagen, även om det inte lägger sig på marken. Och inte är i närheten av de rapporter som jag fått uppifrån Wången. 😀 Kommer troligtvis få gräva fram min bil när jag är tillbaka! 🙂

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *