Äntligen vinter!

morgon ra ros

Som på beställning kom snön samtidigt som Evelina flydde söderut 😉 Så härligt när det knarrar under skorna! Bidrar med en bild på en av alla fantastiska soluppgångar på Wången, min Ra som är minst lika glad över snön och Sólros som har charmat sig in hos mig. Lite störigt att min sadel passar bättre på henne än på min egen häst, haha!

Helgen är full av plugg, träning av hästar och putsning av utrustning som behöver lite kärlek. Det är så himla mysigt i vår stuga under vintertid! Men nu kom jag just på att jag måste se på Så Mycket Bättre utan min sambo ikväll… Hur ska jag klara mig ensam i två veckor 😂

På måndag och tisdag är Vignir här igen och ska examinera oss i ”arbete vid hand” och göra en avstämning hur långt vi kommit i träningen med hästarna vi har fram till jul 🙂 Han har även en föreläsning/clinic på kvällstid som alla får anmäla sig till! Jag kommer definitivt att vara där.

/Caroline

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *