Fortsätt trava

Veckan har swishat förbi i full fart som vanligt. Har inte hänt något spektakulärt, har fortsatt träna unghästar och försökt komma på något vettigt att skriva på företagsekonomi/examensarbete. Igår var det löning (bästa dagen för en student), men det blev ingen shopping för det utan jag spenderade kvällen på Bergsåkers travbana med Mari och hennes Tangen Eld.

Eftersom det är kriteriehelg nere på Solvalla så har en del hippisar åkt iväg, så jag har hoppat in extra på stalljouren nu. Är ganska mysigt att gå där och pyssla, jag har inget emot det 🙂 borstade igenom min unghäst idag, hon sköter sig alldeles lysande för det mesta men ibland får man korta stunder av riktigt stohumör av henne 😉 blir spännande att följa henne, lite humör är bra att ha när man ska bli travhäst! Nästa vecka ska vi hänga på vagn ordentligt för första gången 🙂

IMG_9286 IMG_9297

Känns till och med som att hon har växt sedan hon kom! Carro är hemma i Härnösand denna helg, så jag motionerade hennes energiknippe till häst en stund idag. Otroligt rolig är han 😀 Har försökt planera hösten för min egna del, och just nu lutar det åt att jag ska åka hem en sväng i november 😀

Ha en trevlig helg och glöm inte att kika på de fina loppen, bland andra Kriteriet och Oaks imorgon på Solvalla 🙂 /Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *