Sommarseptember

Hela helgen har gått åt att hänga på Wången och Gneisti Open för min del med. Har gjort lite allt möjligt; kört släp, sprungit med någon häst i besiktningen, fotograferat och solat lite. Tyckte det var en trevlig helg även för en travis som mig, och det är kul att lära sig saker om andra hästsporter, glöm inte det! Det var dessutom riktigt härligt väder under söndagen, oj vad jag saknar värme.

Veckan sparkades igång ordentligt med unghästarna och föreläsning av Anna Bergh på måndagen. Idag har vi tömkört unghästarna igen och haft föreläsning och diskussion om examensarbetet. Två heldagar i skolan med andra ord 🙂 sitter just nu med en inlämningsuppgift i företagsekonomi som ska vara klar ikväll. Imorgon blir det mer fokus på examensarbete, och vi ska dessutom tömköra unghästarna imorgon igen!

Såhär kan det se ut när vi funderar på hur rörelsen för ett hästben ser ut!
Såhär kan det se ut när vi funderar på hur hästen tar ett steg framåt!

Ikväll fick jag låna Amandas Garpur som bor här hemma på gården, och red en trevlig tur med Carro. Har ju knappt suttit på en häst sedan jag kom till skolan, så det är härligt att komma ut ibland! Får dessutom täta rapporter hemifrån om hur fin min pålle är, det dämpar ju inte ridsuget direkt 😀 menmen, man hinner knappt med i svängarna och snart är jag ju hemma igen!

Magiskt nere vid sjön vid solnedgång

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.