Ut på tur aldrig sur

Igår kom vi hem från Stockholm igen. Har spenderat onsdag och torsdag på Hästsportens Hus på Solvalla, där vi har fått de första två dagarna av Proffstränarkursen! Åkte söderut tidigt i onsdags morse, men lyckades att hålla oss vakna hela dagen ändå! Har varit två trevliga dagar, med sååå härligt väder. Känner att jag inte är riktigt klar med sommaren än, hade gärna haft 20-25 grader här uppe med, som det har varit hemma i Halmstad.. Under dessa två dagarna har vi iallafall fått en himla massa information, och föreläsningarna har handlat om lite allt möjligt till exempel; djurskydd, utrustningsbestämmelse, hästägare, spelmodell osv. En stor del av det har vi själva faktiskt redan gått igenom här under kurserna på Wången, men en uppfriskning av minnet är ju aldrig fel 🙂

Sov på ett trevligt hotell, och lätt tankspridd som man är så glömde jag ju självklart laddaren till telefon där. Men det löste sig! Vi hade även punktering när vi kom fram till Solvalla i onsdags, och efter mycket om och men fick vi ordning på det och kunde byta till reservhjulet. Resan hem flöt på som bara den och var hemma runt 22 igår kväll. Nästa omgång blir på Wången, i slutet av november 🙂

Det är tur att hippologer kan det mesta!
Det är tur att hippologer kan det mesta!

Idag har jag tagit det lugnt på förmiddagen, skrivit lite träningsdagbok åt unghästen och packat upp. Ska snart åka och hämta mina nya Roeckl hanskar som ligger på Ica i Nälden och väntar på mig 😀 Sedan blir det en sväng till skolan, hälsa på unghästarna och ha lite examensarbete-workshop under eftermiddagen.

IMG_9221
”Min” lilla märr efter Love You

Ha en toppenhelg! /Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *