Stockholmsresa, unghästar och FEK

Hejhopp!

Häromdagen blev det klart att vi ska åka ner till Stockholm nästa vecka, 14-15 september för att deltaga i de förberedande två dagarna innan höstens proffstränarkurs, som alla travisar ska gå. Blir säkert en trevlig resa där skolan till och med bidrar med kursavgift och resa! Två dagar på Hästsportens Hus på Solvalla blir det och på onsdagskvällen är det dessutom V86-tävlingar och vi blir bjudna på buffé. Därefter blir det en natt på hotell och därefter en heldag till på Hästsportens Hus.

Vi har också fortsatt att pyssla med våra unghästar. Alla tre har nu gått att tömköra iallafall en gång, och det känns ganska lovande. Vi är en som hittills har visat sig vara lite klurigare än de andra, men det ska nog gå fint!

Vi har oxå FEKat för första gången! 🙂 Under tredje året går Företagsekonomi II, och idag träffade vi vår nya lärare för första gången. Det kommer nog bli toppen, om än mycket arbete i denna kurs med. Blir en hektisk höst!

Nu ska jag strax plocka ut min kaka ur ugnen.. Man får bryta av med lite diverse aktiviteter så att man inte blir helt knäpp av att sitta med plugg hela dagarna 😀

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *