23:e Mars

Yes! Vi överlevde hela examinationsveckan! Dem har en tendens att bli intensiva då vi blir i princip övervakade och bedömda på olika moment under en veckas tid. Jag vill alltid försöka prestera på topp, men ibland slår nerverna till och det blir inte helt som jag tänkt mig. Det är en superbra träning för både nerverna och vinnarskallen under examinationsveckan. För det är verkligen en konst att kunna ladda om till nästa examination om den första inte går som förväntat. Vissa stunder känns det som en mardröm, men för det mesta är det väldigt roligt att få visa upp hur mycket man har lärt sig och utvecklats som person. Det finns ingen bättre känsla än när man når sina mål! Jag var så nöjd över min egen prestation efter denna vecka. Det kändes som att jag klättrade från botten till toppen. Helt fantastiskt! 😀

Pia Paulsen var här i fredags. Hon undervisar Centrerad ridning. Jag har varit med på hennes föreläsningar och ridit för henne tidigare. Ni som inte prövat borde göra det! Det finns mycket att lära från centrerad ridning och Pia är superduktig på att förklara saker och måla upp bilder med ord för att ryttaren ska förstå. Den här gången var det Evelinas tur att rida för Pia, hur det gick får hon berätta 😉

Evelina rullade söderut mot EuroHorse och VFU redan tidigt imorse. Jag åker hem till Härnösand imorgon och mellanlandar innan jag åker vidare till min VFU på söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *