4 mars

Hejhopp!

I onsdags var min klass med travisar iväg på studiebesök, 5 stycken är vi. Vi var en sväng hos Svante Båth, både på hans gård och i hans unghäststall på Bergsåker travbana. Var kul att se en glimt av verkligheten, flera fina unghästar fick vi med titta på. Vi besökte även Grafströms där de tillverkar vagnar och hade en mycket fin hästsportbutik. Gissa om man blev shoppingsugen…..

Vårt egna lilla framtidshopp sköter sig utmärkt. Hon har travat på banan i veckan, och idag hade hon även sällskap med sig. Nya skor har hon dessutom fått. Verkar vara en klok liten häst, blir lite uppjagad när det är nya saker på gång men finner sig väldigt snabbt i det. Lite explosivitet vill man ju ha, med tanke på hennes framtida yrke som travhäst 😉

12789905_10207771710243301_1214998451_o12773447_10207742913643404_878938368_o

Och så äntligen var seminarieuppsatsen godkänd! En väldig lättnad att ha den klar, vilket nu innebär att vi får fortsätta till examensarbetet nästa år! Så ikväll ska vi åka en sväng till Åre och fira, De vet du spelar på Bygget. Brukar vara grymt roligt där, så tror att kvällen blir finfin!

Trevlig helg 🙂 /Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *