Full fart under vårterminen!

Nu har även jag vaknat till liv här på bloggen!
Idag fortsatte jag att träna min nya träningshäst som jag fick förra veckan. Jag har fram till vecka 11 på mig att utveckla henne så mycket jag kan. Hon är alltså ett sto och heter Vaena. Bilder på henne kommer senare i veckan när jag laddat batterierna till kameran 😉

Vi på islandsinriktningen hade även den första delen av vår domarsekreterarkurs idag med Ulrika Backan. Det var riktigt roligt att få en bättre insikt i vad domarna tittar på och hur dem sätter sina bedömningar under tävling!

Min kalender för vårterminen är redan fullproppad med spännande aktiviteter och tiden vi har fram till VFU:n kommer att flyga förbi. Just nu är vi full gång att planera inför en Vintertölt som vi kommer att anordna på Wången i samarbete med Gneisti. Håll utkik efter inbjudan! 😉

/Carro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *