Så var vi igång igen!

Hejhopp

Nu är skolan igång igen, seminarieuppsatsen klar och inskickad för examination i fredags. Började förmiddagen med en härlig tur med mitt egna varmblod, som dock inte tävlar trav längre utan är förtidspensionär och dressyrskogsmulle, i -10 grader och massa snö! Efter lunch hade vi lite mentorstid. Period 3 börjar lite lugnt med uppstarter av nya kurser denna veckan. Imorgon kommer även ett 2-årigt kallblodssto som jag med hjälp av mina 4 klasskamrater ska köra in, ska bli spännande! 🙂

Ha en trevlig kväll!

/Evelina

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *