Uppstart igen!

Hej och välkomna till vår blogg!

Vi heter Evelina och Caroline och går just nu andra året på hippologprogrammet. Evelina går travinriktningen och Carro går islandsinriktningen. Här kommer vi uppdatera om vad vi sysslar med på dagarna, om livet i skogen och tiden på travsportens riksanläggning Wången. Wången ligger mellan Östersund och Åre för den som inte vet, i Jämtlands län. Fantastiska vyer med fjäll runt omkring, och just nu ungefär en halvmeter snö!

För tillfället håller vi på att avsluta period 2, efter lite julfirande på hemmaorter. Det innebär att det sista skrivs på seminarieuppsatsen och på onsdag har vi opponering, för att sedan lämna in den till examinator på fredag. Ett par andra kurser avslutas och nya påbörjas i nästa vecka. 3orna på båda inriktningarna sticker iväg till sina VFU-platser och blir där i ca 2 månader, medan 1orna stannar på skolan hela vårterminen. Vi själva ska ha praktik under period 4, som blir ungefär under april och maj.

12510691_10153334378453461_2139738852_o

Bifogar en bild på utsikten ifrån köksfönstret. Ha det gött så länge!

Om Evelina

22 år gammal och haft hästintresse hela livet. Går nu Hippolog med inriktning Travhäst på Wången (SLU) utanför Östersund och är inne på tredje och sista året. Har en egen häst, en före detta travare som nu för tiden är dressyrskogsmulle hemma hos min mamma. Bor för tillfället tillsammans med Carro i ett fint litet hus på en gård men kommer ifrån Halmstad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *