Period 1 avklarad

I torsdags hade vi äntligen vår presentation om hur olika variabler påverkar det svenska virkespriset. Presentationen gick faktiskt över förväntan och att prata på engelska inför andra var inte så jobbigt som jag trodde innan. Det enda jag har kvar från denna kurs är tentan som jag kommer göra i slutet av november. Har planer på att börja plugga redan nu inför den, så jag inte behöver råplugga dagarna innan och tappa fokus från mina kurser.

Gårdagen spenderades tillsammans med en kompis. Vi gjorde sushi och tittade sen på youtube och ordvitsar… som den forna göteborgare jag är älskar jag såklart dåliga skämt, så att även Julia gör det är himla kul hehe. Idag är tanken att jag ska fixa lite hemma och förhoppningsvis orka med ett träningspass. Kanske lite plugg också!

Hoppas ni har en trevlig helg:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *