Åter i Uppsala

Efter en vecka på resande fot har jag återigen landat i Uppsala. Det är sista veckan på period 1 och idag har jag suttit i grupparbete hela dagen. Vi har presentation av vårt arbete på torsdag så just nu handlar det om att finlira rapporten samt lösa en powerpoint. Förhoppningsvis kommer det bli bra!

Förutom grupparbetet är det inte mycket som sker denna vecka. Tanken är att vi ska ha en tentafest på torsdag och därefter blir det en ledig helg innan nästa period börjar. Då är det dags igen att läsa dubbla kurser! Jag har ju planer på att ta en dubbelkandidat och då krävs det att jag läser flera obligatoriska kurser nästa period. I och med att jag gjort liknande vet jag att det kommer gå bra, men det kan vara köttigt i vissa perioder. Mer fokus på plugg och mindre fokus på övrigt studentliv helt enkelt!

Nu ska jag fixa lite matlådor innan jag cyklar ut till Ultuna för att spela lite innebandy – kul att se hur det går då jag i princip aldrig tidigare gjort det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *