Kroatien!

Hej! Just nu befinner jag mig i Kroatien där jag är på en studieresa tillsammans med Hushållningssällskapet Väst. Vi är ett 30/40-tal personer, varav min familj består av ganska många, som i några dagar reser runt i Istrien och besöker olika gårdar. Idag har vi bl.a. varit på jordbruksdepartementet och haft vinprovning, himla fint. Kommande dagar är mer inriktade på djurgårdar och förutom det lär det nog bli ett och annat bad! För ja, det är så varmt här att man kan bada – im in heaven.

På fredag tar denna resa slut för mig då jag reser vidare (efter många om och men = jag avskyr flygbolag som går i konkurs) mot Köpenhamn och JULEFROKOST. Det är en årlig middag som landskampsdanskarna drar ihop och detta år är vi tre tjejer som representerar Sverige. Tvekar inte på att vi kommer göra det på ett bra sätt! Jag har inte varit med tidigare men har blivit lovad en riktig kalashelg med både det ena och det andra. Tråkigt nog är det samma helg som viltmiddagen på Ultuna, ibland får man bara prioritera vilka fester man ska gå på!

Nu är det snart dags för middag här i Porêc, ha de gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *