Landskampen 2019

10 månaders planering har äntligen kommit till ett slut – imorgon är det dags för landskamp i Sverige! Det går av stapeln vart fjärde år på Ultuna och denna gång har jag fått vara med och ansvara för det hela – himla kul!

I kommittén har vi alla olika poster där min roll är funktionärsansvarig. För att vi ens ska kunna genomföra landskampen krävs det studenter som hjälper till vid sporter, matservering och nattvakter. Det har varit lite svårt att få tag på funktionärer men jag är så glad att det faktiskt är så många som vill vara med!

Så, vad ska vi göra då? Onsdagen är till för blöta sporter – simningen och rodd – medan torsdag och fredag spenderas inne i Uppsala på sportarenor för att göra allt från 100m häck och diskus till fotboll och badminton. På lördag är vi runtom Ultuna för att göra de avslutande sporterna, bland annat tennis och orientering. Det är full rulle under dagarna och likaså under kvällarna då det är fest varje kväll. Vi ska ha pubar, temafest och släpp på kåren. Det ska bli så kul att äntligen få göra det vi suttit och planerat så länge och förhoppningsvis blir det perfekt! Vi hörs när allt är över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *